Tunnistautuminen

Vahva tunnistautuminen
Palvelun käyttö edellyttää käyttäjien vahvaa tunnistusta.

Tunnistautuminen tapahtuu Telia Tunnistus -palvelun kautta. Tunnistautumisen voit tehdä verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Jos olet yli 12-vuotias alaikäinen tai palvelun käyttäminen ei ole muutoin mahdollista, olethan yhteydessä SYNLABin keskitettyyn ajanvaraukseen, joka auttaa pyynnön tekemisessä.
Siirry tunnistautumaan
Tietoa palvelusta
Tällä sivustolla voit tehdä tiedonsiirtopyynnön koskien tutkimuksien kuvia sekä lausuntoja. Kuvien osalta meiltä löytyy sähköinen kuvansiirtoyhteys useampaan keskussairaalaan sekä muutamaan yksityiseen terveydenhuollon laitokseen. SYNLAB kuvansiirtoyhteydet näet kirjauduttuasi INFO laatikosta listattuna. Huomioi, että lausuntoa varten tarvitsemme FAX-numeron. Tiedonsiirron käsittelyaika on 1-3pv.

Jos kuvansiirtoyhteyttä ei löydy haluamaanne kohteeseen, vaihtoehtona on kuvien toimitus CD:llä. Huomioi, että CD on maksullinen (19,90€) ja sen voi pyytää, joko tämän sivuston kautta (postimaksu 6,50€) tai kuvaavasta yksiköstä. CD:n toimitusta varten tarvitsemme kotiosoitteen. CD pyyntöön kannattaa kuitenkin kirjata minne tutkimuksenkuvia tarvitaan, koska useat terveydenhuollon laitokset voivat toimia eri nimikkeillä, tällöin SYNLAB PACS-vastaava voi vielä tarkistaa löytyykö kuvansiirtoyhteys sähköisesti.

Huomioitahan, jos tutkimus on tehty ostopalveluna, kuvansiirtopyyntö tulee ohjata tutkimuksen lähettävään yksikköön/Rekisterinpitäjään.

Kuvansiirtopyynnön voi myös tehdä FAX:lla: SYNLAB Suomi FAX 0107520265

SYNLAB Suomi Oy
Kivihaantie 7
00310 Helsinki
https://www.synlab.fi
Yhteystiedot - SYNLAB
Valtakunnallinen ajanvaraus 010 326 3260